Om oss

Senter for selvutvikling og terapi har som mål å hjelpe mennesker med å få mest mulig ut av livet. Våre dyktige behandlere jobber utelukkende med de problemstillingene du kan lese om i venstre margen på denne nettsiden, og holder også kurs innenfor disse områdene.

Blant våre behandlere finner du:

  • Psykologer, som utfører blant annet parterapi, kognitiv terapi og traumebehandling.
  • Sexologer med psykologutdannelse.
  • Master hypnoterapeuter, som tar seg av selvutviklingsproblemstillinger.
  • Kvalifiserte PREP kommunikasjonskursholdere, som også kan tilby individuelle kurs til par eller leies inn for bedrifter.
  • Erfarne coacher innen dating og nettverksbygging.

Våre behandlere har ulike fremgangsmåter og kvalifikasjoner, men alle har sitt utgangspunkt i kognitiv terapi. Ved innsendt henvendelse får man tildelt en kvalifisert og dyktig behandler som er tilknyttet oss. Denne måten å arbeide på gjør at vi kan holde ventelistene nede, samtidig som hver klient er sikret en behandler med kompetanse på nettopp det området det søkes hjelp for.

Prep kommunikasjonskurs.

PREP ledes av psykolog Lillian Rydning og sosialcoach Dag Eian. Begge er erfarne foredragsholdere fra kurs med samlivsrelevante tema.

Vi kan også tilby PREP kommunikasjonskurs til bedrifter og organisasjoner på forespørsel. Ta gjerne kontakt med oss dersom dette ønskes.